4 gedachtes over “Getuigenissen relaxatiepraktijk

 1. Gestrest.. Zo kwam ik bij je toe. Ik deed mijn hele verhaal en je verstond mij onmiddellijk. Toen ik mijn schoenen uit deed en rustig ging gaan liggen begon jij aan je sessie. Ik dacht bij mezelf: Oké, this is not going to work. Tot ik na een tijdje mezelf verloor. Ik kwam rustiger en rustiger tot op een bepaald moment mijn gedachten omgeschakeld waren naar ZEN. Nooit had ik me eerder zo rustig gevoeld! Tineke, wat jij mij vanbinnen hebt laten voelen was ongelofelijk en dat in 1 uur tijd. Super bedankt daarvoor en ik zie je snel terug! Vele groetjes Sanne V xx

  Like

 2. Hallo Tine, jij heb idd “wonderhandjes”. In het begin had ik het moeilijk om tot rust te komen, tot mezelf te komen maar na enkele minuten voelde ik de rust in mijn lichaam terugkeren door uw handelingen. Ik heb telkens genoten van die “zen” momenten, ook van de voetreflexologie en je zal me zeker nog terugzien want een mens heeft daar enkel maar deugd van. X Séverine

  Geliked door 1 persoon

 3. Na de behandeling heb ik voor het eerst in maanden 8 uur aan één stuk door geslapen tot aan het wekkersignaal. Helemaal ontspannend, totaal weg van de behandeling! Tijd om even stil te staan en te benoemen wat jouw behandelingen voor mij gedaan hebben:
  Jouw praktijk is heel erg rustgevend. Het is een andere wereld binnenstappen en dat creëert meteen een goed gevoel van ontspanning en vertrouwen.
  Jouw behandeling is véél meer dan een massage.
  Je voelt en leest het lichaam enorm goed en vanuit die verbinding geef je het wat het nodig heeft om weer in balans te zijn.
  Bij mij heeft jouw behandeling vooral veel dingen losgemaakt (ik heb er een weekje van moeten bekomen) en dat is zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.
  Het heeft me de kracht gegeven om toe te laten en in de diepte te voelen.
  Ik heb meer ruimte en rust in mijn lichaam en geest, en voel de energie en de kracht weer stromen.
  Wat je doet, is echt supergoed!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik wist helemaal niet waar ik me aan moest verwachten, want de behandeling was een verrassing van mijn echtgenoot….
  Wat een ervaring! De ontspanning overvalt je echt heel onverwacht, en dan is het echt puur genieten! Echt zalig.
  Zeker voor (vele) herhalingen vatbaar!
  Heel erg bedankt Tineke!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s