Sfeer

Sfeer

Relaxatiebehandelingen op maat ‘stilte in je hoofd’ & massages ter ontspanning of oplossen van spanningen en stress. Aangevuld met unieke wellness Sol’Esta beauty rituelen die je mee nemen naar exotische bestemmingen: gelaatsverzorgingen, lichaamspeelings, ayurvedische massages,… Heerlijk cocoonen & herbronnen.

©Foto’s en teksten zijn eigen aan Zen’ti Relaxatie en mogen niet gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming (Fotografie Fokus media, model Berdien Tollet, Miss Wellness Media 2018 & copywriting Tineke Weyhaeghe).

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s