Time to Relax & Retreat (april/2020)

Time to Relax & Retreat (april/2020)

Spring Yoga RetreatTime to Relax & Retreat 🧘‍♀️🧘‍♀️🧘‍♀️

Dit voorjaar organiseert Relaxatiepraktijk Zen’ti een Yoga Retreat in Puglia, Italië. In een klein groepje (max. 10) kun je dankzij yoga, relaxatie, massage,… tot rust komen en herbronnen. En dit in een pittoreske natuurlijke omgeving, genietend van de gezonde Italiaanse keuken 🇮🇹☀️🍝🍷

  • Data: zondag 05/04/2020 – woensdag 08/04/2020
  • Prijs: €950
  • Locatie: we logeren in een authentieke Italiaanse Masseria of hoeve in het prachtige Puglia temidden van de wijnvelden.
  • Maaltijden: 3 maaltijden/dag inbegrepen (excl. dranken)
  • Activiteiten inbegrepen: 2x yoga/dag, workshop relaxatie, de natuur intrekken, wellness met indoor zwembad, 1 relaxatiebehandeling Zen’ti en natuurlijk ook de zon. Alle uitstappen, behandelingen, lessen en workshop zijn inbegrepen in de prijs. Er is ook voldoende vrije tijd voorzien om te rusten of relaxen.
  • Excl. vlucht (voordelige vlucht via Ryanair Charleroi-Bari)

Het programma ‘Relax & Retreat’ is uitgewerkt voor iedereen die tot rust wil komen en herbronnen ‘Body & Mind’. Je hoeft helemaal geen geoefende of lenige yogi te zijn om alles te kunnen mee doen, het is volgens eigen niveau en tempo. Yoga-lessen worden gegeven door een ervaren Italiaanse Yoga teacher die zich specialiseerde in retreats en workshops in Zuid-Europa.

Plaatsen zijn beperkt, wees er snel bij! Inschrijving is pas definitief na ontvangst van voorschot (€500).

Wil jij mee gaan of ken je iemand die interesse heeft, laat het mij weten?   🙏❤️ Inschrijven en informatie via: tineke.coach@gmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s