Vacature: freelance relaxatie- & massagetherapeut

Vacature: freelance relaxatie- & massagetherapeut

Deze zomer breidt mijn relaxatiepraktijk Zen’ti in Moen (Zwevegem, nabij Kortrijk) uit. Met het oog op de verhuis in juli 2022 zoek ik iemand op freelance basis met een passie voor massages en relaxatie. Je bent enthousiast om bij te leren en ervaring op te doen, eventueel eerst tijdens een zomerstage. Of je kunt meteen aan de slag als parttime freelancer in bijberoep, uren en dagen af te spreken.

UITBREIDING ZOMER 2022
Binnen het Zen’ti concept horen ontspannen massages en energetische behandelingen (drukpunten, access bars,…), maar ook enkele relax & beauty rituelen met een gelaatsverzorging of lichaamspakking behoren tot het aanbod. Een extra opleiding kan hiervoor voorzien worden.

ZORGZAAM, RUSTIG, WARM EN VRIENDELIJK
Je bent een zorgzaam en vriendelijk persoon die mensen goed aanvoelt en op hun gemak kan stellen. Dankzij jouw rustige en warme uitstraling ontspannen klanten snel. Je aangeboren intuïtie laat je niet in de steek en tijdens de behandeling kun je vertrouwen op een correct aanvoelen. Je bent betrouwbaar en behandelt elke klant professioneel.

PASSIE VOOR MASSAGE & RELAXATIE
Je genoot enige massage-opleiding(en) (relaxatie, energetisch, drukpunten…) en/of beauty opleiding met interesse voor massage en relaxatie. Ook al ben je nog aan het studeren of bijscholen kom je in aanmerking.

Heb je interesse en spreekt het Zen’ti relaxatie-concept jou wel aan, contacteer mij gerust en stuur een mail naar tineke.coach@gmail.com met jouw motivatie, opleidingen en recente foto.

Ik kijk alvast uit naar jouw reactie en om kennis te maken!

Liefs, Tineke
http://www.relaxatiezenti.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s