Jade Beauty Roller

Jade Beauty Roller

Tekst: Tineke Weyhaeghe | Foto’s: Relaxatie Zen’ti, Moen


De Jade Beauty Roller is populair bij celebrities en beauty liefhebbers, die dit Oosters geheim voor natuurlijke schoonheid & anti-aging ontdekt hebben. De roller bestaat uit 2 Jade edelstenen die al eeuwenlang gebruikt worden in het Verre Oosten om rimpeltjes glad te strijken. Deze traditie werd van moeder op dochter doorgegeven om de eeuwige jeugd te bewaren. Nu is het de trend onder de schoonheidszorgen die wordt doorgegeven via Instagram, Influencers en YouTube. Want je kunt gewoon thuis aan de slag met de Jade roller mits de nodige tips & trics.

Hoe gebruik je nu de Jade roller? Check het demonstratiefilmpje op mijn Youtubekanaal Relaxatie Zen’ti.

De mooie muntgroene Jade is een edelsteen die bekend staat om haar fysieke effecten op de huid, spieren, botten en werkt ontgiftend. Door met de edelstenen over je huid te rollen, wordt het lymfestelsel geactiveerd om afvalstoffen af te voeren. Daarnaast geeft Jade ook een energetische werking en kalmerend effect op onze geest. Eens je de roller gebruikt hebt, zul je die niet meer kunnen missen in je dagelijkse skincare routine. Het is een stukje me-time en ontspanning tijdens het reinigen en smeren. Ideaal ‘s avonds om je dag mee af te sluiten.

De Jade Beauty Roller is effectief bij:

  • Een doffe huid
  • De eerste fijne lijntjes en rimpels
  • Spanning in je kaken
  • Hoofdpijn
  • Vochtophoping onder je ogen
  • Donkere kringen en wallen
  • Verslapte huid
Koop deze Jade Beauty Box met Sol’esta olijvenscrub (anti-aging) online in de webshop!

De Jade roller bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een instant boost voor een gezonde natuurlijke glow. Als je de roller dagelijkse gebruikt, zul je vlug resultaat zien op je huid en je beter voelen. De voordelen zijn talloos: ontspannend, verkoelend, betere doorbloeding, mooiere egale teint, gladdere huid, verfijning van rimpels, betere huidelasticiteit, minder donkere kringen of puffy eyes.

ZUIVERE EDELSTENEN MAKEN HET VERSCHIL
Ga bij de aankoop van een jade roller op zoek naar kwaliteit en niet de goedkoopste modellen. Echte jade edelstenen kosten wel wat, maar staan ook voor puurheid, echtheid en beloven resultaten voor huidverjonging.

Hoe ga je er nu mee aan de slag? Juist ja, tips & trics.

Dagelijks (‘s morgens en/of ‘s avonds) rol je de Jade roller zachtjes over je gereinigd gezicht gedurende 6 à 8 minuten. Je hoeft geen extra druk te zetten, het gewicht van de edelstenen is voldoende. Gebruik een paar druppeltjes van het serum voor een betere geleiding en optimale opname van de werkstoffen in de huid. Je kunt het best werken volgens een vast stappenplan om jou zo de beauty routine eigen te maken. Eens je de handeling gewoon bent, gaat het vanzelf.

BEKIJK HIER HET DEMONSTRATIEFILMPJE VAN DE SKINCARE ROUTINE MET DE JADE ROLLER.

https://www.youtube.com/watch?v=po86kSLyN-U&t=184s

VOORHOOFD
Gebruik de grotere ovale Jade edelsteen voor het voorhoofd. Vertrek in het midden van je voorhoofd en rol enkele keren naar links en daarna naar rechts. Begin net onder je haarlijn en werk zo naar beneden toe in evenwijdige lijnen tot net boven je wenkbrauwen.

OGEN
Gebruik de kleinere ovale kant om over je gesloten oogleden te rollen. Start net onder de wenkbrauwen en rol van het midden naar de zijkant toe. Eerst enkele keren links en daarna rechts. Ga heel lichtjes over de gesloten oogleden, van de binnenste ooghoek naar de buitenste. Daarna is het deel onder het oog aan de beurt, waar vocht zich kan ophopen tot wallen. Vertrek hier ook van de binnenste ooghoek naar buiten toe. Heb je last van kraaienpootjes rond je ogen rol dan zowel in horizontale als verticale richting over de rimpeltjes.

WANGEN, LIPPEN EN KIN
Neem de grote jade roller zijde, en begin vanaf de neusbrug en rol tot aan je oor. Doe dit vier tot vijf keer aan elke kant van de neus. Daarna doe je hetzelfde aan jouw lippen en je kin. Je rolt altijd richting het oor en daarna terug naar je beginpunt.

HALS
Je vertrekt net boven het sleutelbeen naar boven toe tot net onder je oor, je rolt terug naar onderen. Herhaal dit vier à vijf keer aan elke zijde van je hals.

VERZORG JE JADE ROLLER
Wil je nog een extra verkwikkend effect, leg je Jade roller in de frigo voor je hem gebruikt. Na je liftende en anti-aging routine reinig je de roller met lauw water en laat je die drogen. Gebruik nooit heet water, zeep of chemische reinigingsmiddelen voor edelstenen. En laat hem ook niet weken in een kom water.

Tijd om jouw skincare routine uit te breiden met de Jade beauty roller? Ja, check dan zeker eens de webshop voor leuke deals.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s