Massage

Onze rug, nek en schouders zijn de meest voorkomende lichaamsdelen waar spanningspijnen zich opstapelen. Stress en oververmoeidheid eisen een hoge tol van ons lichaam, en vooral van onze spieren. Masseren is een ideale manier om de spieren terug soepel en los te maken.

Zenti_Moen_070.jpg

Deze anti-stress massage is gebaseerd op Tui Na technieken om blokkades in de rug, schouder en nek of hoofd op te heffen. Met behulp van drukpunten (acupressuur) in combinatie met fysieke manipulaties van de spieren en gewrichten worden spanningsklachten aangepakt. In combinatie met technieken uit de cranio-sacrale en energetische therapie bereikt het lichaam een diepe ontspanning. Dit is niet alleen op het lichamelijk niveau, maar ook op een geestelijke en onderbewuste dimensie. Het helpt om gedachten los te laten, gepieker te stoppen en eventjes complete stilte in je hoofd te krijgen.

Energetische, ontspannende en anti-stress massages (eventueel in combinatie):

  • Rug-, nek- & schoudermassage
  • Energetische voetmassage
  • Japon-Bô hoofdmassage
  • Chi gelaatsmassage
  • Ayurvedische lichaamsmassage

www.massage-info.be

massage wellness relaxatie voetreflexologie praktijk ontspannen stress burn-out rugklachten healing energetische massage massage massage massage wellness wellness wellness ayurveda pilates yoga massage massage massage wellness wellness wellness stress stress stress burnout massage massage massage massage massage massage zwevegem massage zwevegem voetrefloxologie zwevegem moen massage moen massage zwevegem healing zwevegem healing zwevegem moen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s