Prijslijst

Ik bied een waaier aan behandelingen en massages waarin iedereen zich wel ergens in kan terug vinden.  Hier vind je meer info over de te behandelen klachten en symptomen. Het uiteindelijke doel van elke behandeling is om de mens in zijn/haar geheel te bekijken en terug lichaam en geest in balans te brengen.

Ik werk op maat van de klant een persoonlijke relaxatie- of energetische behandeling uit, afgestemd op de klachten van dat moment. Om zo verder op te bouwen naar balans en innerlijke rust.

Kijk in de online agenda naar beschikbare plaatsen en prijzen per behandeling en boek eenvoudig. Toch nog een ander moment? Enkel op aanvraag.

BOEK HIER ONLINE

ENERGETISCHE MASSAGES :

 • Zen’ti massage ‘Relax & Flow’ €95 (90min): Deze energetische Zen’ti massage van de rug, nek en schouders verlost je van spierspanningen en de hoofdmassage brengt stilte in je hoofd. De voetzonemassage zorgt voor een extra dimensie en ontspanning van het ganse lichaam. Via de energiebanen en drukpunten op de armen/handen wordt de energiestroming terug geactiveerd.
 • Relaxatiemassage €95 (90min): Ideale ontspannende lichaamsmassage bij stress, vermoeidheid, weinig energie…  om je terug op te laden. De ritmische bewegingen tijdens de oliemassage ontspannen de spieren, maken spanningen los en harmoniseren het evenwicht. Het doel is om een gevoel van welzijn te brengen tussen lichaam en geest, daarnaast verlicht het pijn van spier- en weefselspanningen.
 • Anti-stress hoofd- en rugmassage €70 (60min): Ben je gestresseerd, vermoeid of uit balans? Gun jezelf dan een boost met een anti-stress massage. Deze massage van de rug, nek, schouders en hoofd verlost je van spanningen, maakt blokkades los en brengt lichaam en geest in harmonie.

ZWANGERSCHAPSMASSAGES: 

 • Zwangerschapsmassage € 95 (90min):  Aangename lichte massage voor zwangere vrouwen om spierpijn en druk te verlichten bij een pijnlijke onderrug of bekken. In combinatie met natuurlijke oliën en rozenkwarts edelstenen. Absoluut een aanrader voor zowel de mama als de baby, puur genieten en uniek gevoel van connectie tussen mama en baby.
 • Zwangerschapsritueel ‘Mom to be’ € 145 (135min): Heerlijk relax ritueel van een energetische massage en gelaatsverzorging voor toekomstige mama’s, met aangepaste natuurlijke oliën en rozenkwarts edelstenen. Absoluut een aanrader voor zowel de mama als de baby, puur genieten en uniek gevoel van connectie tussen mama en baby.

RELAXATIE & ANTI-STRESS BEHANDELINGEN:

 • Zen’ti Relaxatiebehandeling ‘Stilte in je hoofd’ €95 (90min): Deze energetische behandeling is een combinatie van technieken (reiki, cranio-sacraal, drukpunten, meridianen, access bars…) en zal je tot een diepe rust brengen zowel op fysiek als mentaal niveau. Is geen massage met olie, en gebeurt op de kledij door zachte aanraking.
 • Zen’ti Relax Ritueel €130 (2u): Energetische relaxatiebehandeling in combinatie met de anti-stress oliemassage. Dit ritueel werkt op de meridianen, drukpunten en energiestroming, in combinatie met de massage van rug, nek en schouders, ontspannen hoofdmassage en voetzonebehandeling ter afsluiting. Lichaam en geest volledig ontspannen en in balans. Laat los.
 • Zen’ti Traject: Time to Relax €295 (3 sessies) : Tijdens dit traject (6 à 8 weken) krijg je 3 sessies (relaxatie, massage & coaching) die je op verschillende niveaus terug voeling laat krijgen met je lichaam, loslaten van onverwerkte dingen, losmaken van vastzittende emoties, algemene ontspanning van je spieren en stilte in je hoofd. Je zult je niet alleen ontspannen, beter, lichter, opgeluchter en energieker voelen, maar ook persoonlijk groeien en sterker in het leven staan.

SOL’ESTA GELAATSVERZORGINGEN :

 • Wellness gelaatsverzorging Sol’Esta (90min): € 95
  Anti-stress hoofdmassage, gelaatsverzorging (reiniging, peeling, masker, serum met aangepaste natuurlijke producten en oliën), gelaatsmassage, arm/handmassage. De producten worden aangepast volgens het huidtype en de huidbehoefte op dat moment: kalmerend, voedend, hydraterend, ontgiftend, zuiverend…
        
 • Kalamata: Anti-aging & liftende gelaatsverzorging (90min): € 95
  Anti-stress hoofdmassage, gelaatsverzorging (reiniging, peeling, masker, serum met aangepaste natuurlijke producten en oliën), gelaatsmassage, arm/handmassage

RELAX & BEAUTY RITUELEN :

De Sol’Esta Relax & Beauty rituelen nemen je mee op een ontspannende reis naar exotische locaties en zijn een ware beleving voor al je zintuigen.

Rituelen kunnen samengesteld worden naar keuze, naargelang de verzorgingen en duurtijd die je wenst. Bij elk ritueel is er een drankje (koffie, thee, water, vruchtensap) en lekkere gezonde versnapering voorzien.

 • Japan: gelaatsverzorging & rugmassage (2u): € 130
  “Een reis voor de zintuigen naar het land van de reizende zon, Japan. Rugmassage met warme olie van camelia & gelaatsverzorging met Japanse bloemen.”
 • Jamaïca: gelaatsverzorging, rugpeeling & -massage (2u30): € 160
  “Laat je verrassen door de tropische fruitige geuren. Hydrateert de huid en laat de teint stralen. Rugpeeling met zand uit Jordanië & rugmassage met olie uit Jamaica (aloë vera) & gelaatsverzorging Bamba Yaï met mousse van ananas.”
 • Marokko: Hammam lichaamspeeling, pakking & ontspannen massage (3u): € 190
  “Traditioneel Hammam lichaamsverzorging als ideale voorbereiding voor je op vakantie naar de zon vertrekt. Lichaamspeeling met savon noir & detox algenpakking. Afsluiten met een relaxerende lichaamsbehandeling.
 • Tahiti: gelaatsverzorging en lichaamsmassage (3u): € 190
  “Droom weg naar het exotische eiland Tahiti. Alle spanningen in je lichaam verdwijnen. Lichaamspeeling & lichaamsmassage met olie uit Tahiti & gelaatsverzorging Moorea.”
 • Reis rond de wereld (4u): € 250
  “Een reis voor alle zintuigen! Ervaar de weldaden van dromerige bestemmingen van de 4 uithoeken van de wereld. Lichaamspeeling Bambou, pakking Japon & –massage met kokosolie + gelaatsverzorging 1001 Nuits.”

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen, indien u niet aanwezig kunt zijn op de afspraak. Indien niet, zie ik mij helaas genoodzaakt het min. tarief van €65 aan te rekenen.

Meer info of een aangepaste behandeling voor jouw specifieke klachten? Kijk even bij behandelingen of stuur mij een mailtje! Behandelingen altijd op afspraak.

Cadeaubon of geschenkidee? Neem snel contact op en verras iemand met een unieke ervaring.

* Geen erotische of seksuele massage, gelieve daarvoor geen contact op te nemen.

massage wellness relaxatie voetreflexologie praktijk ontspannen stress burn-out rugkachten healing energetische massage massage massage massage wellness wellness wellness ayurveda pilates yoga massage massage massage wellness wellness wellness stress stress stress burnout massage massage massage massage massage massage Avelgem prijslijst behandelingen schoonheidsinstituut verwennen rugklachten cvs fibromyalgie chronische pijnchronisch vermoeidheidssyndroom  zwevegem moen zwevegem moen zwevegem moen