Prijslijst

Ik bied een waaier aan behandelingen en massages waarin iedereen zich wel ergens in kan terug vinden.  Hier vind je meer info over de te behandelen klachten en symptomen. Het uiteindelijke doel van elke behandeling is om de mens in zijn/haar geheel te bekijken en terug lichaam en geest in balans te brengen.

Ik werk op maat van de klant een persoonlijke relaxatie- of energetische behandeling uit, afgestemd op de klachten van dat moment. Om zo verder op te bouwen naar balans en innerlijke rust.

Kijk online naar beschikbare plaatsen en boek eenvoudig. Toch nog een ander moment? Enkel op aanvraag.

BOEK HIER ONLINE

RELAXATIE & MASSAGES :

 • Zen’ti Relaxatiebehandeling (cranio, drukpunten, access bars & energetisch): €75
 • Zen’ti massage (rug-nek-schouder + hoofd + voeten) : € 85
 • Hoofd- en rugmassage (rug-nek-schouder + hoofd) : € 70
 • Zwangerschapsmassage of -relaxatie: € 75
 • Relaxatiemassage (volledig lichaam, enkel dames): €95
 • Lichaamspeeling & -massage  (120min, dames): € 130

RELAX & BEAUTY RITUELEN :

 • Wellness gelaatsverzorging Sol’Esta (90min): € 95
  Anti-stress hoofdmassage, gelaatsverzorging (reiniging, peeling, masker, serum met aangepaste natuurlijke producten en oliën), gelaatsmassage, arm/handmassage
        
 • Anti-aging & liftende gelaatsverzorging (90min): € 95
  Anti-stress hoofdmassage, gelaatsverzorging (reiniging, peeling, masker, serum met aangepaste natuurlijke producten en oliën), gelaatsmassage, arm/handmassage

Rituelen kunnen samengesteld worden naar keuze, naargelang de verzorgingen en duurtijd die je wenst. Bij elk ritueel is er een drankje (koffie, thee, water, vruchtensap) en lekkere gezonde versnapering voorzien.

Hieronder enkele voorstellen van Beauty & Relax rituelen:

 • Japan: gelaatsverzorging & rugmassage (2u): € 130
  “Een reis voor de zintuigen naar het land van de reizende zon, Japan. Rugmassage met warme olie van camelia & gelaatsverzorging met Japanse bloemen.”
 • Zen’ti relaxatie ritueel (2u): €130
  Energetische relaxatiebehandeling en Zen’ti massage van rug, nek en schouders, ontspannen hoofdmassage en voetzonemassage ter afsluiting. Lichaam en geest volledig ontspannen en in balans. Laat los.
 • Relax ritueel ‘Mom to Be’ (135min): €145
  Heerlijk relax ritueel van een energetische massage en gelaatsverzorging voor toekomstige mama’s, met aangepaste natuurlijke oliën en rozenkwarts edelstenen. Puur ontspannen, genieten en uniek gevoel van connectie tussen mama en baby.
 • Jamaïca: gelaatsverzorging, rugpeeling & -massage (2u30): € 160
  “Laat je verrassen door de tropische fruitige geuren. Hydrateert de huid en laat de teint stralen. Rugpeeling met zand uit Jordanië & rugmassage met olie uit Jamaica (aloë vera) & gelaatsverzorging Bamba Yaï met mousse van ananas.”
 • Marokko: Hammam lichaamspeeling, pakking & ontspannen massage (3u): € 190
  “Traditioneel Hammam lichaamsverzorging als ideale voorbereiding voor je op vakantie naar de zon vertrekt. Lichaamspeeling met savon noir & detox algenpakking. Afsluiten met een relaxerende lichaamsbehandeling.
 • Tahiti: gelaatsverzorging en lichaamsmassage (3u): € 190
  “Droom weg naar het exotische eiland Tahiti. Alle spanningen in je lichaam verdwijnen. Lichaamspeeling & lichaamsmassage met olie uit Tahiti & gelaatsverzorging Moorea.”
 • Reis rond de wereld (4u): € 250
  “Een reis voor alle zintuigen! Ervaar de weldaden van dromerige bestemmingen van de 4 uithoeken van de wereld. Lichaamspeeling Bambou, pakking Japon & –massage met kokosolie + gelaatsverzorging 1001 Nuits.”

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen, indien u niet aanwezig kunt zijn op de afspraak. Indien niet, zie ik mij helaas genoodzaakt het min. tarief van €65 aan te rekenen.

Meer info of een aangepaste behandeling voor jouw specifieke klachten? Kijk even bij behandelingen of stuur mij een mailtje! Behandelingen altijd op afspraak.

Cadeaubon of geschenkidee? Neem snel contact op en verras iemand met een unieke ervaring.

* Geen erotische of seksuele massage, gelieve daarvoor geen contact op te nemen.

massage wellness relaxatie voetreflexologie praktijk ontspannen stress burn-out rugkachten healing energetische massage massage massage massage wellness wellness wellness ayurveda pilates yoga massage massage massage wellness wellness wellness stress stress stress burnout massage massage massage massage massage massage Avelgem prijslijst behandelingen schoonheidsinstituut verwennen rugklachten cvs fibromyalgie chronische pijnchronisch vermoeidheidssyndroom  zwevegem moen zwevegem moen zwevegem moen