Team

Samenwerking met psychotherapeute Vicky Veys

Er is meer en meer vraag naar professionele hulp om je te laten begeleiden tijdens een moeilijke periode, burn-out, onverwerkte trauma’s… Bij de zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling of bij het vinden naar de juiste balans in je leven. En dat is goed.

Mensen worden zich bewust van hoe ze in het leven staan, wat wel bij hen past en wat niet, terugkerende patronen, keuzes die ze maken… Maar het is niet altijd evident om het alleen te doen. Afhankelijk van waar je mee speelt, kun je terecht bij een coach, psycholoog, relaxatietherapeut,…

Maar hoe kies je nu iemand en wie past er best bij jou? Dit is natuurlijk heel persoonlijk. Relaxatie, coaching en gesprekstherapie zijn 3 aanvullende disciplines. Ik geloof er sterk in dat je eerst tot rust moet komen. Daarna kun je terug het evenwicht herstellen. Om van daaruit verder te kunnen groeien en stappen te nemen. Klinkt simpel, maar in de praktijk is het niet altijd even makkelijk.

Door relaxatie kan ik mensen tot rust kan brengen, hun lichaam leren voelen, de balans in hun energie herstellen… Het emotionele, mentale en fysieke niveau hangen voor mij onlosmakelijk samen. Gaat het niet goed op één vlak, zal dit ook tot uiting komen op de andere. En het is een vicieuze cirkel.

4415654_orig

Soms komt er vanalles naar boven zoals emoties, onverwerkte trauma’s, associaties uit de kindertijd, vastgeroeste patronen… Ook al verwachtte je dit niet. Hier wil ik dan ook samenwerken met en doorverwijzen naar een gespecialiseerd team. Ik kan een luisterend oor bieden, maar samen met een psychotherapeut kun je werken aan het onderliggende probleem of oorzaak (verleden).

Ik vind het belangrijk om samen te werken met de juiste mensen en stel dan ook alle vertrouwen in psychotherapeute Vicky Veys (Praktijk Onderweg te Otegem): http://www.vickyveys.be