Online training: Stilte in je hoofd, in 5 stappen

Online training: Stilte in je hoofd, in 5 stappen

Heb je het gevoel dat je op bent? Geen energie meer over hebt? Last van spierpijnen of blokkades? Slaap je niet goed meer? Kom je niet uitgerust wakker? Heb je last van stress? Lig je vaak te piekeren over allerlei problemen? Kom je niet tot rust? Zie je geen oplossingen meer? Merk je dat je ongezond begint te eten? Kun je niks meer loslaten? Ben je humeurig en kort naar anderen? Altijd maar moe? Wordt het je allemaal te veel? Zit je in een burn-out of loop je ertegen aan? Heb je geen plezier meer in dingen, zoals je gezin? Laat je je hobby’s voor wat ze zijn, omdat je te moe bent en geen zin hebt? Doe je niks meer voor jezelf? Of als je dit wel doet, overvalt er je een schuldgevoel? Merk je op dat je maar weinig meer (glim)lacht? Cijfer je jezelf altijd weg ten koste van anderen? Ben je overprikkeld? Stopt het nooit eens in jouw hoofd en ben je de voeling met jezelf kwijt?

Herkenbaar?
Dan is deze online training ‘Stilte in je hoofd in 5 stappen’ iets voor jou.

Waarom?
Luister naar je lichaam en aanvaard als het op is of niet goed gaat. Wat wil je lichaam je vertellen? Sla die rustfase niet over, je hoeft je niet sterker voor te doen dan je bent. Je bent niet zwak als je aanvaardt dat het even niet maar gaat en je wat gas terug moet nemen. Investeer en onderhoud je mentale gezondheid en welzijn (lichaam en geest).

Blijf je je wegsteken als excuses zoals geen tijd, dat werkt toch niet, wat gaan anderen wel niet denken, dat is toch maar zweverig gedoe, je moet toch blijven doorgaan in het leven, harder en luider zijn, druk-druk-druk, altijd bezig, nooit voor jezelf en nooit geen tijd… dan is deze online training niks voor jou. Misschien ben je er nog niet klaar voor, omwille van welke reden(en) dan ook. Misschien hou je jezelf tegen of ben je bang voor verandering. Of zie je het (nog) niet zitten om de confrontatie met stilte aan te gaan. Want geloof mij, dat is een heel krachtige tool. Wat als je het stil maakt, wat als je stil wordt,… wat hoor je dan of voel je dan? En dat begrijp ik zeker, maar vanuit stilte groeit het bewustzijn en kun je tranformeren. Daarom als je (nog) niet overtuigd bent, dan is deze online training niet voor jou.

Ontspanning. Rust. Stilte in je hoofd. Iets voor jou?

Wat als je hoofd altijd bezig is? Constant gaan er gedachten door je hoofd en het stopt niet, ook niet ’s nachts. Je maakt je zorgen, to-do lijstjes, plant vanalles en piekert over andere mensen en zelfs hun problemen. Zou het niet zalig voelen als je stilte in je hoofd zou ervaren? Helemaal ontspannen en ontprikkeld? Rust creëren en je gedachten laten voor wat ze zijn. Hoe kun je nu dat continu draaiende rad aan gedachten stop zetten in je hoofd?

5 éénvoudige stappen naar Stilte in je hoofd!

Eén ding is zeker, het is niet zweverig en geen hocus-pocus. Het zijn 5 eenvoudige stappen en basisbehoeftes, die we gaandeweg hebben afgeleerd waardoor we niet meer de rust in onszelf kunnen vinden. Stilte in je hoofd. Een ontspannen lichaam. Balans en rust. Connectie met jezelf: lichaam, geest en emoties. Wil je dit allemaal terug op een natuurlijke manier bereiken? Dan is deze online training zeker voor jou en super waardevol. Mits je er zelf mee aan de slag gaat natuurlijk. Maar geloof mij, het vraagt een slechts een minimum van inspanning en tijd. En iedereen kan het. Geen excuses dat het te moeilijk is. En de tijd die het vraagt om te investeren, ben je echt wel waard om dagelijks een paar minuten in jezelf te steken. Wat zeg ik, het is zelfs hoog tijd!

INTERESSE?

SCHRIJF JE NU VRIJBLIJVEND IN OP DE VIP-LIJST, MAIL NAAR TINEKE.COACH@GMAIL.COM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s