Aanbod

Zenti_Moen_049

ZEN’TI RELAXATIE, MASSAGE & BEAUTY RITUELEN

Je kunt hier terecht voor verschillende relaxerende behandelingen, anti-stress massages en wellness gelaats- & lichaamsverzorgingen om helemaal tot rust komen. Zowel fysieke, mentale als emotionele ontspanning hangen aan elkaar vast. De slogan ‘Waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan”, is geen loze belofte. Binnen het aanbod zijn er puur ontspannende behandelingen of energetische behandelingen voor bepaalde fysieke of mentale klachten en blokkades. Het uiteindelijke doel van elke behandeling is om lichaam en geest in balans te brengen.

Er hangt een knusse en gezellige sfeer en al snel waan je je helemaal in een veilige, warme en beschermde cocoon. Eventjes alles loslaten en terug tot jezelf komen. “Ik bied een waaier aan behandelingen en massages waar iedereen zich wel ergens in kan terug vinden. Vaak combineer ik technieken als ik een bepaalde spanning of blokkade opmerk. Zo krijg ik de beste resultaten en is elke behandeling telkens opnieuw anders en uniek. Je kunt daarnaast ook rekenen op persoonlijke begeleiding en een luisterend oor, zodat je je zorgen eventjes opzij kunt zetten.”

SPANNINGEN TEN GEVOLGE VAN STRESS
Meer en meer mensen ondervinden de negatieve gevolgen van stress en werkdruk, waardoor ze constant gehaast door het leven gaan. Met lichamelijke en emotionele gevolgen vandien. “Mensen zijn vaak de balans kwijt en gaan over hun grenzen. Tot hun lichaam zegt dat het genoeg is. Verschillende technieken kunnen hierbij helpen om terug tot rust te komen en stilte in je hoofd te verkrijgen. Door massage maak ik de spieren los. De technieken uit de cranio-sacrale behandeling richten zich vooral op de rug en nek. De energetische hoofdmassage combineert dan weer drukpunten en cranio-sacraal bewegingen. En via voetreflexologie kun je voor een extra duwtje zorgen naar ontspanning toe. Elke behandeling is heel persoonlijk.”

LUISTER NAAR JE LICHAAM, AANVAARDEN EN LOSLATEN

“Tijdens een eerste gesprek overlopen we je klachten en wat je graag wilt verbeteren. Op basis daarvan bepalen we welk type relaxatiebehandeling het best bij jou past. Alle behandelingen worden op een zachte en respectvolle manier voor het lichaam en geest uitgevoerd. Ik vind het belangrijk om de mensen in hun geheel te observeren. Bewust of onbewust zitten er onverwerkte spanningen in ons systeem die we niet kunnen verwerken. Terug leren ontspannen en loslaten zijn dan ook van groot belang. Luisteren naar je lichaam is een eerste stap.”

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

MAAK EEN AFSPRAAK ONLINE

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen, indien u niet aanwezig kunt zijn op de afspraak. Indien niet, zie ik mij helaas genoodzaakt het min. tarief van €50 aan te rekenen.

* Geen erotische of seksuele massage, gelieve daarvoor geen contact op te nemen.

massage wellness relaxatie voetreflexologie praktijk ontspannen stress burn-out rugklachten healing energetische massage massage massage massage wellness wellness wellness ayurveda pilates yoga massage massage massage wellness wellness wellness stress stress stress burnout massage massage massage massage massage massage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s