Behandelingen

Zenti_Moen_049

Wil je graag eens volledig tot rust komen, lichamelijk en geestelijk. Dan vind je bij Zen’ti Relaxatiepraktijk te Moen (Zwevegem) zeker een behandeling die bij je past. Of je nu liever geniet van een relaxatiemassage met olie, of eerder een energetische behandeling wil voor een diepe rust. In combinatie met de cranio-sacrale hoofdmassage zakt u ongetwijfeld weg in een ongeziene ontspanning.

Tijdens een eerste gesprek overlopen we je klachten en wat je graag wilt verbeteren. Op basis  daarvan bepalen we welk type relaxatiebehandeling het best bij jou past. Alle behandelingen worden op een zachte en respectvolle manier voor het lichaam en geest uitgevoerd. Een sessie duurt ongeveer een uur en gebeurt op een massagetafel. Het is aangeraden om losse kledij te dragen zodat u comfortabel en gemakkelijk ligt.

Cadeaubon of geschenkidee? Neem snel contact op en verras iemand met een unieke ervaring. Voor het volledige overzicht van behandelingen en arrangementen, kijken op de prijslijst. Meer info, een vraag of een afspraak, vul gerust het contactformulier in.

Gelieve 24u op voorhand te verwittigen, indien u niet aanwezig kunt zijn op de afspraak. Indien niet, zie ik mij helaas genoodzaakt het min. tarief van €35 aan te rekenen.

* Geen erotische of seksuele massage, gelieve daarvoor geen contact op te nemen.

massage wellness relaxatie voetreflexologie praktijk ontspannen stress burn-out rugklachten healing energetische massage massage massage massage wellness wellness wellness ayurveda pilates yoga massage massage massage wellness wellness wellness stress stress stress burnout massage massage massage massage massage massage

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s